VEELGESTELDE VRAGEN

Dat is op dit moment helaas niet mogelijk.
Venco maakt vele soorten drop: zoet, zout, hard, zacht, mixen. Kijk op onderdeel ‘Assortiment’ om onze dropwereld te ontdekken.
Onze drop is te koop bij supermarkten, drogisterijen, benzinestations, tabakszaken, automaten, kiosken, school- en sportkantines. Aangezien er veel verschillende soorten en verpakkingsmaten zijn, kan het zijn dat niet alle varianten bij het reguliere verkooppunt aanwezig zijn. Als je dit voor een specifiek product wilt weten, neem dan contact op met onze consumenten service: consumentenservice@venco.nl.
Nee, drop is iets typisch Nederlands en is in het buitenland dan ook niet te koop. Wel is het mogelijk om via Internetshops Venco drop te bestellen, zoals bij www.hollandbymail.nl, https://www.hollandshop24.com/ of www.dutchtaste.com.
Klik hier voor een actueel overzicht van het assortiment en productsamenstelling. Per product wordt aangegeven of er allergenen stoffen in zitten en welke dat zijn.
De hoeveelheid kCal per 100 gram is ongeveer 300-400. Dit is een gemiddelde. Als je dit voor een specifiek product weten, klik hier of stuur een mail naar consumentenservice@cloetta.nl. Om een gezond gewicht te handhaven adviseert het Voedingscentrum niet te veel en gevarieerd te eten en elke dag voldoende te bewegen (minimaal 30 minuten). Daarbij hoeft het niet persé te gaan om intensieve sportbeoefening: ook activiteiten zoals traplopen, tuinieren, stofzuigen, wandelen en fietsen zijn prima.
Gelatine is een uitstekend bind- en geleermiddel met heel specifieke eigenschappen. De structuur (kauwbaarheid en stevigheid) van sommige snoep wordt voor een belangrijk deel door gelatine bepaald. Op de verpakking staat of er gelatine in het product verwerkt is. Dit is uitsluitend afkomstig van varkenshuiden, behalve bij engelse drop is het afkomstig van runderen. Vervanging van gelatine zou onaanvaardbare structuurwijzigingen tot gevolg hebben.
Om een optimale kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, is het helaas niet mogelijk om rondleidingen in onze fabriek te organiseren.
Indien een product je niet in goede staat bereikt heeft, stuur dan de verpakking met inhoud, inclusief naam, adres, aankoopdatum en plaats van aankoop naar: Venco, afdeling consumentenservice, postbus 72, 4900 AB Oosterhout. Of stuur een mail naar consumentenservice@venco.nl.
BasFAQ